Viziteaza Romania | Obiective Turistice | Trasee montane

Sat Moieciu de Sus, jud Brasov (2024)

16 0
Sat Moieciu de Sus din judetul Brasov Moieciu de Sus - este un sat pitoresc situat în inima Carpaților, în județul Brașov, România. Acesta este o destinație turistică apreciată pentru peisajele sale spectaculoase, aerul curat de munte și atmosfera tradițională. Satul este înconjurat de Munții Bucegi și Piatra Craiului, oferind priveliști impresionante și oportunități excelente pentru drumeții. Traseele montane sunt bine marcate și potrivite pentru toate nivelurile de dificultate.
Moieciu de Sus este un loc unde tradițiile românești sunt bine păstrate. Satul este cunoscut pentru casele sale tradiționale din lemn, arhitectura rustică și meșteșugurile locale.

  • Imagini
  • Video
Sat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovSat Moieciu de Sus din judetul BrasovArticole asemanatoare

Satul Pestera, judetul Brasov (2019)
Satul Peștera, este un sat renumit pentru peisajele sale superbe, casele traditionale si
Judetul Brasov / Imagini / Peisaje
Dumesti, satul pitoresc din Apuseni, jud Alba (2024)
Dumesti - este un sat pitoresc situat în Munții Apuseni, in comuna Salciua de Jos din
Judetul Alba Iulia
Traseu montan cu MTB Saua Strunga - Muntii Bucegi (2020)
Mai jos aveti un traseu spectaculos montan cu bicicleta pornind din Moieciu de Sus catre
Excursii cu Bicicleta
Varful Ascutit (Piatra Craiului) vazut de la inaltime
Filmare aeriana la o calitate HD asupra Varfului Ascutit (Piatra Craiului), aflat la
Video Romania
Traseu M-tii Bucegi - Valea Glajariei - Cabana Malaiesti
Mai jos aveti un video ce ne prezinta traseul din Valea Glajariei catre Cabana Malaiesti
Video Romania
Adauga comentariu