Informatii generale

 • Descriere site
  Acest site are ca scop promovarea turismului romanesc din toate zonele ale Romaniei si nu numai. Pe site veti gasi o larga categorie destinala turismului romanesc, cicloturism, excursii cu trenul, excursii cu autocarul, video-uri din Romania, etc
 • Echipa site
  Acest site este detinut si administrat momentan de o singura persoana si anume Marocico Adrian. Daca doresti sa faci parte si tu la acest proiect esti binevenit/a sa imi lasi un mesaj pe Facebook ori prin intermediul acestui site.
 • Viziune site
  Viziunea acestui site este de a promova cat mai multe locuri din Romania si a le face cunoscute cat mai multor persoane. Locurile sunt prezentate in mare parte prin imagini si video-uri precum si descrieri proprii ori preluate de pe site-uri de specialitate.

Despre copyright

 • Copyright imagini
  Acest site gazduieste atat imagini proprii realizate administratorul acestui site precum si imagini apartinand diversilor autori. In caz ca sunteti unul din acei autori si va regasiti imagini postate pe site si credeti ca vi s-au incalcat drepturile de autor, va rog sa ma contactati prin intermediul acestui site pentru inlaturarea lor. Acest site nu interzice copierea, distribuirea, preluarea de imagini, articole, video-uri, etc atata timp cat nu sunt folosite in scopuri comerciale. Atentie ce imagini preluati si a cui le apartin.
 • Folosirea imaginilor
  Avand in vedere ca suntem in era internetului si a pirateriei, ar fi de prost gust sa va spun ca sunt interzise preluarea imaginilor, articolelor si a altor informatii ce se regasesc pe acest site. Imaginile prezentate pe site apartinand administratorului Marocico Adrian le puteti folosi dupa bunul plac, nu includ drepturi de autor, watermark (eticheta pe imagine), singura chestie pe care o doresc atunci cand le preluati este sa dati dovada de bun simt si respect si sa precizati sursa.
 • Despre Imagini
  Toate imaginile prezentate pe site sunt urcate si stocate pe serverul unde este gazduit acest site. Imaginile au ca scop prezentarea locurilor din Romania intr-un mod ilustrativ si nu ne asumam drepturile sau meritele in ceea ce priveste o imagine. In cazul in care o imagine sau mai multe se doresc a fi retrase de pe site va rog sa ma contactati.

Copyright video-uri

 • Despre video-uri
  Acest site foloseste materiale video preluate de pe youtube, facebook precum si alte canale media in scopul de a promova locul respectiv prin intermediul unei imagini audio-vizuale. Daca sunteti autorul unui material video si vreti sa fie eliminat de pe acest site va rog sa ma contactati prin intermediul acestui site.
Inchide